امروز: دوشنبه 30 مهر 1397
افزایش ابتلا به سرطان پستان با مصرف گوشت

افزایش ابتلا به سرطان پستان با مصرف گوشت

رضا میرزاد 0 دیدگاه 13 مهر 1397 چاپ خبر بازدید: 53

آفتاب ایلام | نتیجه‌گیری از یک مجموعه تحقیق بر ۱/۲ میلیون زن نشان می‌دهد که مصرف روزمره گوشت و گوشت‌های فرآوری شده احتمال ابتلا به سرطان پستان را ۹ درصد افزایش می‌دهد.

گوشت فرآوری شده، هر نوع گوشتی است که نمک‌سود، دودی یا خشک شده باشد. مثال‌ نام‌آشنای آن انواع بیکن، سوسیس و کالباس است ولی گوشت فرآوری شده شامل بسته‌های آماده پخت در سوپرمارکت‌ها مثل همبرگر آماده هم می‌شوند.  

تحقیقی که زیرنظر دکتر مریم فروید از دانشگاه هاروارد انجام گرفت، تازه‌ترین برآورد علمی از خطرهای مصرف گوشت قرمز است. البته این تحقیق بر ارتباط سرطان پستان با مصرف روزمره گوشت فرآوری تاکید می‌کند و مشخصا عنوان نکرده است که گوشت، بانی ابتلا به این سرطان است.

دیگر عوامل، همانند انواع آلودگی‌های محیط‌زیستی، الکل، مصرف روزمره پلاستیک، تحرک ناکافی، چاقی و مواد شیمیایی گوناگونی که در زندگی روزمره مصرف می‌شوند، می‌توانند بر ابتلا به سرطان تاثیرگذار باشند.

این تحقیق همچنین بر حداکثر مصرف گوشت و گوشت‌های فرآوری شده در زنان متمرکز بوده است.

این در حالی است که دو سال پیش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد مصرف ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز (یا دو تکه بیکن) می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را ۱۸ درصد بیشتر کند.

سرطان پستان، شایع‌ترین سرطان در میان زنان است و هر سال ۲/۱ میلیون نفر را در جهان مبتلا می‌کند. سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که امسال، ۶۲۷ هزار زن به سبب این بیماری جان خود را از دست بدهند که ۱۵ درصد کل مرگ زنان به علت ابتلا به سرطان خواهد بود.

این سازمان همچنین می‌گوید ابتلا به این سرطان در سراسر زمین رو به رشد است ولی مقدم بر همه، در کشورهای توسعه‌یافته ابتلا به آن افزایش یافته است.

انتهای پیام/

0 دیدگاه