جمعه، 31 فروردین 1403| 19 April 2024
ظرفیت های بقاع متبرکه استان برای ایجاد اشتغال و بهره وری اقتصادی فعال می شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام: ظرفیت های بقاع متبرکه استان برای ایجاد اشتغال و بهره وری اقتصادی فعال می شود

۱۳۹۹/۰۷/۲۴ ۰۹:۲۰ چاپ کدخبر: 4687

 به گزارش آفتاب ایلام،مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام اظهار کرد: بقاع متبرکه و موقوفات استان ظرفیت های بسیار خوبی در راستای بهره وری اقتصادی و ایجاد اشتغال  در سطح استان دارند.

حجت الاسلام «مرتضی عزیزی» یادآور شد: برخی از بقاع متبرکه استان از ظرفیت های اقتصادی برای ایجاد مشاغل و طرح های اقتصادی زودبازده برخوردار بوده و دارای زیرساخت های مناسبی از جمله زمین، آب و سایر زیرساخت ها هستند که می توان با استفاده از این ظرفیت ها زمینه اشتغال پایدار را فراهم کرد.
وی یادآور شد: بر این اساس در سال جاری  ۴ هکتار زمین زراعی مربوط به بقاع متبرکه  در دشت عباس موسیان و ۲ هکتار در مهران به زیر کشت گندم  و کلزا رفت که علاوه بر ایجاد اشتغال، موجب درآمدزایی برای امور خیریه و  هزینه در راستای محرومیت زدایی شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا اقدامات بهداشتی و رعایت پروتکل های بهداشتی بر اساس دستورالعمل های ابلاغی در سطح بقاع متبرکه استان  در دستور کار قرار گرفت و همچنین موادضدعفونی کننده و بهداشتی در سطح بقاع متبرکه سطح استان توزیع شده است.

حجت الاسلام عزیزی ببا بیان اینکه شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد به درآمد موقوفات و بقاع متبرکه استان آسیب زده است و موجب کاهش درآمد موقوفات به ویژه بقاع متبرکه  شاخص استان شده است، گفت: با شیوع ویروس کرونا و در راستای مبارزه با این ویروس منحوس،  تعداد زوار بقاع متبرکه استان کاهش یافته و همین امر نیز موجب کاهش درآمدهای وقفی در سطح استان شده است.

وی با تاکید بر اینکه بر این اساس به دنبال درآمدزایی پایدار در سطح بقاع متبرکه هستیم، ابراز کرد: در سال گذشته ۱۰۰ میلیون تومان برای ساخت ضریح امامزاده صورت بانو شهرستان سیروان، ۲۲ میلیون تومان  برای ساخت گلدسته امامزاده صورت بانو و همچنین ۱۰۰ میلیون تومان برای ساخت ضریح امامزاده حاجی حاضر  بعد از ۴۰ سال هزینه شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام گفت: یکی از برنامه های شاخص هفته وقف، طرح احسان ماندگار در راستای توزیع سبد غذایی بین نیازمندان است که در این طرح، سهم استان ایلام ۱۵۵۰ سبد غذایی  بوده که هزینه هر سبد غذایی بالغ بر ۳۵۰ هزار تومان پیش بینی شده است.

حجت الاسلام عزیزی با بیان اینکه  این تعداد سبد غذایی با هماهنگی های انجام شده از محل اعتبار موقوفات، خیرین و سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و درآمد بقاع متبرکه تامین می شود  و با همکاری مراکز افق بقاع متبرکه و امامزادگان استان در بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توزیع می شود.

وی با اشاره به اینکه در استان ایلام ۵۴ بقعه متبرکه وجود دارد، گفت:  توزیع بسته های مهر تحصیلی از دیگر برنامه هایی است که با مشارکت اوقاف و امور خیریه به منظور تهیه لوازم التحریر و کیف مورد نیاز یکسال دانش آموزان بی بضاعت در سطح استان برگزار می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام  با بیان اینکه حدود ۵۰۰ بسته مهر تحصیلی در استان بین دانش آموزان نیازمند توزیع شده است، تصریح کرد: گسترش فرهنگ وقف تجمیعی در دستور کار این نهاد در استان قرار دارد و بر این اساس افراد خیر و نیکوکار و قاطبه مردم می توانند با مبالغ اندک در فعالیت های عامل المنفعه از جمله ساخت بیمارستان یا مرکز دانشگاهی به عنوان موقوفه عام المنفعه مشارکت کنند و با هماهنگی های انجام شده اوراق مشارکت این طرح  از طریق بانک ملی ارائه می شود.
منبع آفتاب ایلام

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری آفتاب ایلام است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان