پنجشنبه، 30 فروردین 1403| 18 April 2024

آفتاب ایلام؛مریم اژدری متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای حاوی چربی زیاد، قند زیاد و غذاهای سرخ کردنی باعث افزایش احساس تشنگی در طول روز در ماه رمضان می‌شود

اژدری ادامه داد: غذاهای دارای ادویه بسیار زیاد باعث عطش بیشتر افراد در ماه مبارک رمضان می‌شود. او افزود: بعضی افراد این تفکر را دارند که با مصرف زیاد غذا روزه داری را به خوبی طی می‌کنند، اما پرخوری در وعده سحر باعث ایجاد مشکلات گوارشی در بدن آن‌ها می‌شود.

مایعات ممنوع در سحری متخصص تغذیه بیان کرد: خوردن چای زیاد در وعده سحر به دلیل دفع بیشتر ادرار باعث افزایش تشنگی فرد در طول روز می‌شود. وی تصریح کرد: افراد در شروع افطار مواد حاوی قند زیاد مصرف نکنند و در آغاز افطار از آب ولرم و شیر گرم استفاده کنند.

بهترین غذاها در افطار اژدری گفت: روزه داران برای شیرین کردن مایعات و نوشیدنی‌هایی که در وعده افطار استفاده می‌کنند از قندهای طبیعی مانند شیره توت، شیره انگور و شیره خرما استفاده کنند. 

وی بیان داشت: در وعده افطار استفاده از قندهای ساده باید بر اساس میزان کالری تنظیم شده برای افراد باشد همچنین غذاهای حاوی قند زیاد مصرف نکنند.



نویسنده: Fatahi
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری آفتاب ایلام است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان