
سمیه آذرمهر فعال رسانه یی
در دوران هشت سال دفاع مقدس که خاک ایران به خصوص استانهای مرزی بارها و بارها مورد تهاجم دشمن بعثی قرار گرفت آنچه میدان دار بود، ایثار و ازخودگذشتگی مردم بود.
ایلام_پایگاه خبری آفتاب ایلام، مردم استان مرزی ایلام به واسطه هم مرز بودن با کشور عراق در جنگ ۸ سال دفاع مقدس با رشادتها و از خودگذشتگیها مقابل دشمن قد علم کردند، در برابر تهاجم دشمن ایستادند و در این راستا شهیدان بسیاری را تقدیم انقلاب کردند.
در این میان نیز جوانان رشیدی گمنام ماندند و پیکر پاکشان با گذشت بیش از ۴۰ سال از پایان جنگ تحمیلی هنوز به آغوش خانواده هایشان برنگشته و مادران این عزیزان همچنان چشم به راه خبری از فرزندانشان حتی تکهای از لباس خاکی آنان هستند.
در دوران هشت سال دفاع مقدس که خاک ایران به خصوص استانهای مرزی بارها و بارها مورد تهاجم دشمن بعثی قرار گرفت آنچه میدان دار بود، ایثار و ازخودگذشتگی مردم بود.
دفاع مقدسی که الگو مقدس شد!
مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی شاهد دلاوریهای بسیاری از رزمندگان در خاک استان بودند. این امر مهم سبب شد دوران دفاع مقدس امروز برای جوانان الگو مقدس قلمداد شود.
مردم این استان مرزی در طول هشت سال دفاع مقدس جوانمردانه و رادمردانه در مقابل دشمن بعثی ایستادند، از سرزمین و کشور عزیزشان ایران با اقتدار دفاع کردند و با نثار سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و بیش از ۳۰۰ نفر آزاده به جهانیان ثابت کردند مرزدارانی غیور و سلحشور هستند.
حجتالاسلام عمران احمدی یکی از صد ایلامی رزمنده دوران جنگ تحمیلی است که بهمن سال ۶۴ و در اوج جوانی در سن ۱۹ سالگی برای دفاع از آرمانهای امام راحل(ره) عازم جبهه و جنگ شد و سه ماه بعد یعنی در فروردین سال ۶۵ به اسارت دشمن بعثی در آمد.
احمدی که به مدت ۴ سال و ۵ ماه در اسارت دشمن بوده خاطرات تلخ و شیرین این دوران سخت و پرمشقت در ذهنش حک شدهو هر بار با یادآوری اشک از چشمانش سرازیر میشود.
وی متولد سال ۱۳۴۵، دارای مدرک تحصیلی حوزوی و کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی است و در حال حاضر در کسوت طلبگی مشغول ترویج دین و مدت ۱۸ سال است که با سازمان تبلیغات اسلامی ایلام همکاری دارد.
رحلت امام (ره) تلخترین خاطره دوران اسارت!
حجتالاسلام احمدی در گفتوگو با خبرنگار راسان خبر در ایلام؛ تلخترین خاطره دوران اسارتش را شنیدن خبر رحلت امام خمینی(ره) از رادیو عراق عنوان میکند و میگوید؛ با گذشت چندین سال از پایان جنگ همچنان دلتنگ منویات امام فرزانه است.
وی افزود: رحلت امام برای هیچ کدام از اسرا باور کردنی نبود، پیر و جوانانی که به عشق سربلندی و عزت کشور، برزخ اسارت را تحمل میکردند در فراق ایشان اشک ماتم میریختند. از سویی برای آنان باورکردنی نبود امام امت که به فرمانش برای دفاع از خاک میهن به جبهه آمده بودند دیگر در کنارشان نیست.
این رزمنده دوران جنگ تحمیلی ایلام ادامه داد: بعد از شنیدن خبر رحلت امام، اسراء بدون توجه به مقررات اردوگاه به مراسم سوگواری پرداختند. نیروهای بعثی که از عشق آنان به امام راحل اطلاع داشتند به ناچار مانع برگزاری عزاداری نشدند.
پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت از سوی کشور عراق شیرین ترین خاطره دوران اسارت!
وی در ادامه شیرین ترین خاطره دوران اسارتش را پذیرفتن قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت از سوی کشور عراق و تبع پیروزی ایران در جنگ تحمیلی عنوان می کند و می گوید: این خبر به حدی برای ما مسرت بخش بود که گویا دوباره متولد و زندگی جدیدی را آغاز کرده ایم.
حجت الاسلام احمدی اظهار داشت: بعد از آتش بس برای اولین بار بعد از سالها رنج و مشقت اسارت، شیرینی زیارت حرم اباعبدالله الحسین(ع) خستگی فراق و زخم شکنجه ها را از یادمان برد و برای این سعادت بزرگ شکرگزار خداوند بودیم.
وی بیان داشت: هرگاه دل در گرو خدا باشد همه چیز شیرین است، گاهی شکنجهها هم برای ما شیرین میشد زیرا امیدمان به امام بود که دوباره دست نوازش بر سر ما می کشد.
تیرباران مجروحین و مقاوم رزمندگان تلخ ترین و شیرین ترین خاطرات دوران جنگ!
این آزاده دفاع مقدس در ادامه از خاطرات تلخ و شیرین دوران جنگ سخن می گوید و ایستادگی آن روزها و امروز در برابر دشمنان را برای خود و ملت ایران افتخار می داند.
وی، همچنین تلخ ترین خاطره دوران جنگ را شهادت یکی از رزمندگان اسلام توسط نیروی هوایی عراق قبل از انتقال به پشت خط عنوان می کند و با بعض می گوید؛ وقتی این صحنه دردناک در ذهنم مرور می شود دلتنگ دوران جنگ و آرزو شهادت می کنم.
حجت الاسلام احمدی خاطرنشان ساخت: شیرین ترین خاطره دوران جبهه که هیج وقت از ذهنم پاک نمی شود زخمی و اسیر شدن یکی
از رزمندگان که تنها ۱۶ سال سن داشت و اهل استان کرمانشاه بود می باشد. وی برای اینکه دشمن از وضعیتش خوشحال نشود با ظاهری مقاوم وانمود می کرد که سالم است و این صحنه برای عراقی ها خیلی دردناک بود.
وی معتقد است؛ برای دفاع از آرمان های نظام باید همیشه آماده بود و از خاک کشور در برابر توطئه های دشمن حفاظت کرد.
وی علاوه بر تیلبغ و ترویج دین، برنامه های فرهنگی، اقامه نماز جماعت، رسیدگی به مشکلات مردم را وظیفه خود می داند و در این راستا گام های مثبتی برداشته است.
حمله عراق به سایت نخجیر در سال ۵۸ و حمله به چاههای نفتی در منطقه دهلران، حمله اردیبهشتماه ۱۳۵۹ به پاسگاه هلاله و حمله توپخانهای دشمن در خرداد ۵۹ به پاسگاههای فرخآباد و بهرامآباد، رضاآباد و ارتفاعات ۳۴۳ منطقه مهران همه گویای آغاز دفاع مقدس از استان ایلام است.
مهران، دهلران، دشت عباس، چنگوله، چوار، شرهانی، قلاویزان و غیره همه مناطقی از استان ایلام بوده که وجب و به وجب آنها یادآور فداکاری ها و دلاورهای مردم بودند که با دفاع از آرمان های نظام جان را نثاز و در تاریخ جهان ثبت شد.