
بهزاد علیزاده صبح امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: ایجاد بیمارستان جایگزین در دهلران با توجه به نیاز های موجود ضروری است و تلاش شده تا این بیمارستان با مشارکت وزارت نفت، بهداشت و درمان در دهلران احداث شود.
وی افزود: ابتدا قرار بود یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی در دهلران احداث شود که با پیگیری ها آن را به یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی ارتقا دادیم.
نماینده دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات دهلران را سی تی اسکن برشمرد و بیان کرد: با توجه به نقش تشخیصی این دستگاه در بیماری کرونا مردم شهرستان مجبور بودند مسافت طولانی تا مرکز استان را طی تا از خدمات این دستگاه بهره مند شوند که از آذرماه سال گذشته تلاش ها برای اختصاص یک دستگاه سی اسکن به شهرستان انجام و امسال در خردادماه به شهرستان اختصاص یافت و امروز مردم از خدمات آن بهره مند هستند.
انتهای پیام/ ۹۷۰۸۰۰
نویسنده: newsBot