پنجشنبه، 16 آذر 1402| 07 December 2023
فرماندار مهران گفت: تاکنون یک هزار و 41 نفراز زائرانی که قصد عزیمت به کشور عراق از طریق مرز مهران را داشتند در نقطه صفر مرزی به سمت مبدا عودت داده شده اند.

مجید کاکی ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: از مجموع زائرانی که تاکنون قصد عزیمت به کشور عراق را از طریق مرز مهران را داشتند یک هزار و 65 نفر در مبادی ورودی شهرستان اقناع شده و تصمیم به بازگشت به سمت شهرهای محل سکونت خود گرفتند و یک هزار و 41 نفر نیز در نقطه صفر مرزی عودت داده شده اند.

وی افزود: مرز مهران طبق تصمیم ستاد مرکزی اربعین همچنان بسته و از تمامی زائرانی که به صورت زمینی قصد خروج از مرز مهران و عزیمت به کشور عراق را دارند ممانعت خواهد شد.

فرماندار مهران یادآورشد: 344 خودرو زائران تاکنون در مبادی ورودی و داخل شهر مهران و سایر گذرگاه های استان عودت داده شدند و همچنان با تمامی وسایل نقلیه که زائران را به مرز مهران می برند، برخورد می شود.

وی در خصوص ایجاد موکب در شهرستان مهران نیز ادامه داد: چهار استان معین با رعایت ضوابط و قوانین اعلامی در مرز مهران موکب زده و اکنون کامیون ها در جهت حمل این موکب ها به مرز هستند.

فرماندار مهران با ذکر این مطلب که تمامی تمهیدات برای بازگشت زائران از مرز مهران اتخاذ شده است، افزود: هیچ مشکلی در شهر مهران وجود ندارد و تمامی امکانات در جهت رفاه زائران در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تنها کسانی که دعوت نامه از عراق داشته باشند می توانند از مرز عبور کنند.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۷۷



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری آفتاب ایلام است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان