سه شنبه، 14 آذر 1402| 05 December 2023
یاداشت اختصاصی آفتاب ایلام

چرا " تسخیر لانه جاسوسی" انقلاب دوم نام گرفت؟

۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۱۲:۰۱ چاپ کدخبر: 16290

آفتاب ایلام 42 سال پیش " لانه جاسوسی آمریکا" به تسخیر دانشجویان پیرو خط امام در آمد، این اقدام توسط حضرت امام(ره) به" انقلاب دوم" تعبیر شد.

 
اما چرا، این تسخیر، "انقلاب دوم" نام گرفت و اهمیت آن از "انقلاب اول" بیشتر شد ه است؟ از آن جهت است که "انقلاب اول" علیه نظام طاغوت و سرنگونی رژیم طاغوت بود که دست آمریکا را قطع کرد.
اما تسخیر لانه جاسوسی که "انقلاب دوم" نام گرفت رویارویی با وجود آمریکا بود.
دیگر دلیل اهمیت تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در آن است که در این اتفاق خیزش ملی و اجتماعی مردم ایران بر علیه آمریکا بود و امام (ره) در این ارتباط فرمود: " همه ملت پشیبان این حرکتند".
و امروز بعد از 42 سال همچنان مردم ایران با حضور خود در سالروز این مراسم شعار" مرگ بر آمریکا" را سر می دهند و استمرار این شعار از آن جهت است که "شعار مرگ بر آمریکا را کسی به ملت ایران یاد نداده است بلکه مرگ بر آمریکا از اعماق جان مردم ایران بر آمده است".
با این وصف تسخیر لانه جاسوسی در 42 سال پیش اراده ملت ایران را نمایان کرد که برای ماندن، عزت و اقتدار نیازمند آن هستند تا اراده کنند که آمریکا نمی تواند برای ملت ایران" قدرت " باشد و این اراده را در 42 سال بعد فرزندانشان در آب های نیلگون خلیج فارس خبری به جهان مخابره کردن که "عملیات دزدی دریایی و سرقت نفت ایران توسط آمریکا ناکام ماند" .



نویسنده: رضا میرزاد
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری آفتاب ایلام است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان