
آفتاب ایلام |سرپرست شهرداری ایلام گفت: آتش نشانان به واقع همان ادامه دهندگان راه شهدا هستند که همچون شهدا برای نجات دیگران به دل خطر می زنند.
به گزارش آفتاب ایلام، خالق منصوری روز شنبه در رزمایش تخصصی آتش نشانی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و در آستانه برگزاری کنگره سه هزار شهید استان ایلام برگزار شد، افزود: آتش نشانان افراد از خودگذشته ای هستند که برای حفظ جان دیگران از جان و سلامت خود می گذرند.
وی اظهار داشت: آتش نشانان در هنگام بروز حوادث، جزء اولین یگان های امدادی هستند که در بطن حادثه قرار می گیرند و برای نجات جان افراد در تمام صحنه ها پای کار هستند.
منصوری ادامه داد: برگزاری این رزمایش ها به میزان آمادگی نیروهای آتش نشان و نیز بررسی کیفیت تجهیزات و امکانات ایستگاه های آتش نشانی کمک می کند.
معاون مدیریت بحران استانداری ایلام نیز گفت: جایگاه آتش نشانان و اهمیت شغلی این افراد بر هیچکس پوشیده نیست و مردم قدردان تلاش های آتش نشانان در نجات جان همنوعانشان هستند.
چراغی پور ادامه داد: آتش نشانان به به خطر انداختن جان شیرین خود به دنبال نجات دادن جان دیگران هستند و چه بسا در این راه خود نیز دچار آسیب های جدی می شوند.
وی افزود: نکته مهم در حوزه آتش نشانی تلاش برای تامین و تهیه تجهیزات مورد نیاز آتش نشانی است تا سرعت عمل و کیفیت کار آتش نشانان افزایش یابد.