۲۳۳ هزار مسافر از مرز بین المللی مهران



آفتاب ایلام |مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای ایلام گفت: ۲۳۳ هزار و هشت مسافر اتباع ایرانی و خارجی از ابتدای سال جاری تاکنون از طریق مرز بینالمللی مهران (ورود و خروج) تردد کردهاند.
به گزارش آفتاب ایلام؛ نورالله دلخواه اظهار داشت: در این مدت(ابتدای سال جاری تاکنون) ۱۰۸ هزار و ۶۸۶ نفر اتباع ایرانی و ۲۹ هزار و ۶۹۱ نفر از اتباع خارجی از طریق مرز مهران وارد کشور شده اند.
وی افزود: همچنین در این مدت ۵۴ هزار و ۹۸۳ نفر ایرانی و ۳۹ هزار و ۸۷۹ نفر از اتباع خارجی از طریق مرز بین المللی مهران از کشور خارج شده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام یادآور شد: این افراد کسانی بوده اند که علاوه بر روادید، موافقتنامه رسمی از طرف عراق و برگه تزریق واکسن داشته اند.
دلخواه اضافه کرد: در این ایام و بخصوص در ایام اربعین و بر اساس نظام مراقبت افرادی که از طریق مرز مهران وارد کشور شدند، غربالگری و از آن دسته از افرادی که مشکوک به بیماری بودند، نمونه گیری به عمل آمد.
شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام قرار دارد.