پایگاه خبری و تحلیلی ایلام

شنبه, 25 اردیبهشت 1400 | 2021 Saturday 15 May  

آفتاب ایلام؛مریم اژدری متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای حاوی چربی زیاد، قند زیاد و غذاهای سرخ کردنی باعث افزایش احساس تشنگی در طول روز در ماه رمضان می‌شود

اژدری ادامه داد: غذاهای دارای ادویه بسیار زیاد باعث عطش بیشتر افراد در ماه مبارک رمضان می‌شود. او افزود: بعضی افراد این تفکر را دارند که با مصرف زیاد غذا روزه داری را به خوبی طی می‌کنند، اما پرخوری در وعده سحر باعث ایجاد مشکلات گوارشی در بدن آن‌ها می‌شود.

مایعات ممنوع در سحری متخصص تغذیه بیان کرد: خوردن چای زیاد در وعده سحر به دلیل دفع بیشتر ادرار باعث افزایش تشنگی فرد در طول روز می‌شود. وی تصریح کرد: افراد در شروع افطار مواد حاوی قند زیاد مصرف نکنند و در آغاز افطار از آب ولرم و شیر گرم استفاده کنند.

بهترین غذاها در افطار اژدری گفت: روزه داران برای شیرین کردن مایعات و نوشیدنی‌هایی که در وعده افطار استفاده می‌کنند از قندهای طبیعی مانند شیره توت، شیره انگور و شیره خرما استفاده کنند. 

وی بیان داشت: در وعده افطار استفاده از قندهای ساده باید بر اساس میزان کالری تنظیم شده برای افراد باشد همچنین غذاهای حاوی قند زیاد مصرف نکنند.



نویسنده: Fatahi

نظر شما:

security code
 
 
 

تمامی حقوق برای «آفتاب ایلام» محفوظ است

استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان