یکشنبه، 19 آذر 1402| 10 December 2023

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: هم اکنون بیماری های قلبی و عروقی علت اصلی ۴۵ درصد فوتی ها را در استان ایلام تشکیل می دهد.

به گزارش آفتاب ایلام؛ جمیل صادقی فر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی مصرف مداوم نمک و کم تحرکی است.

وی افزود: مصرف نمک در ایران و بخصوص ایلام ۲ تا ۲،۵ برابر میزان مجاز است و همین مسئله در سن بالای ۳۵ سال موجب بروز انواع سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: میزان نمک موجود در نان بر اساس بررسی‌های انجام گرفته تامین کننده نمک مورد نیاز ما در طول روز است و دیگر نباید به غذا‌ها نمک اضافه شود، اما متاسفانه ذائقه افراد به مصرف این ماده عادت کرده که نیازمند فرهنگ سازی برای تغییر این رویه هستیم.

صادقی فر نسبت به وجود نان بسته بندی فاقد مشخصات در مغازه‌های استان هشدار دارد و تاکید کرد: این نان‌ها که هیچ مشخصاتی بر روی بسته بندی آن‌ها وجود ندارد فاقد کیفیت و سلامت لازم هستند.

 



نویسنده: Fatahi
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری آفتاب ایلام است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان